keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Gift wrapping

Joulu tuli ja meni, ja vuosikin vaihtui! Joulun vietin porukoiden luona ja uuden vuoden aaton töissä. Joulun alla tuli ostettua joululahjoja, vaikka joka vuosi luvataan, että ensi jouluna ei sitten osteta lahjoja! :D Lahjojen tekeminen itse on tosin hauskempaa, kuin ravata kaupasta toiseen etsien lahjoja. Löysin kaupasta vaikka mitä askartelutarvikkeita (joululahjoja itselleni:D) ja väsäsin ystäville pienet lahjat!



Paketeista löytyi tälläset sydän-saippuat. Ostin Sinooperista saippuamassaa, jonka sulatin vesihauteessa. Lisäsin massaan vanilja-tuoksua ja kaadoin seoksen silikoniseen jääpalamuottiin. Saippuat sai jähmettyä vielä vuorokauden, jonka jälkeen kirjailin niihin ystävieni nimet ja sydänkuviot. Maalasin kuviot vielä akryylimaalilla, ja sitten saippuat oli valmiita paketoitaviksi!


Muumi-piparkakkutalo koristaa vielä meidän asuntoa. En vaan raaski heittää sitä pois! Joulukuusi vietiin tänään pois, tai siis heitettiin tokan kerroksen parvekkeen ovesta suoraan ulos :D Kuusesta tippu kaikki neulaset, kun sitä vaan hipaisi, joten päätettiin, et toi on helpoin ja siistein tapa päästä kuusesta eroon. Nyt täytyy taas odottaa vuosi seuraavaan jouluun nyyh!

Ei kommentteja: